Kayıp: 4 Yaşındaki Şirin ve Sevgi Dolu Kedi

Kayıp: 4 Yaşındaki Şirin ve Sevgi Dolu Kedi

Merhaba, tüm kedi severler ve hayvan dostları! Sevgili kedimiz Mırmır, 4 yaşında, evimizden kayboldu ve onun için endişeliyiz. Bu ilanı, sahibinden gelen bu tatlı kedinin bulunması için destek arayışımızı duyurmak amacıyla yazıyorum. Mırmır, bizim için sadece bir evcil hayvan değil, aynı zamanda ailenin bir parçası ve kaybolmuş olması bizleri derinden etkiliyor. Bu nedenle, Mırmır'ın bulunması konusunda her türlü yardım ve desteği bekliyoruz.

Mırmır, kedi severlerin sıkça karşılaştığı evcil hayvan türlerinden biridir. Uzun, yumuşak tüyleri ve nazik mizaçlı kişiliğiyle tanınır. Kendisi genellikle sevecen ve oyuncudur, evimizdeki herkesle mükemmel bir uyum içinde yaşar. Sahiplerinden büyük sevgi gören Mırmır, evde çocuklarla, diğer evcil hayvanlarla ve hatta misafirlerle harika bir ilişki kurar. Evdeki herkes onun yanındayken kendini güvende hisseder, bu yüzden kaybolduğu günün ardından evde büyük bir boşluk oluştu.

Mırmır, bir Himalaya kedisi olarak tanınır ve genellikle mavi gözleri ve krem rengindeki tüyleriyle dikkat çeker. Kaybolduğu gün, mavi bir tüy yumağı gibi görünüyordu. Sahibinden düzenli olarak veteriner kontrollerine götürülen, aşıları yapılmış ve sağlığına dikkat edilen bir kedidir. Uzun tüyleri düzenli olarak fırçalanmış ve bakımı özenle yapılmıştır. Bu bakımdan, eğer birisi Mırmır'ı görmüşse, uzun ve dolgun tüyleri hemen fark edilecektir. Mırmır’ın kişiliği oldukça sakin ve sabırlıdır; çok iyi huylu bir kedidir. Sahibinden aldığı eğitim ve sevgi sayesinde, evde rahatça uyum sağlar, insanlara karşı dostça bir tavır sergiler.

Evimizdeki kaybolmuş bu sevimli kedi, ailesiyle oldukça yakın bir ilişki içindedir. Sahipleri olarak, onun kaybolmuş olması bizi derinden etkiledi ve evimizde büyük bir boşluk yarattı. Mırmır, evimizin enerjisi ve neşesi olan, bizimle her anı paylaşan bir arkadaşımızdı. Onun kaybolduğu günü hatırlıyoruz; evimizdeki herkes, Mırmır’ın bir an önce geri dönmesini bekliyor. Kaybolduğu gün hava biraz bulutluydu ve evimizin etrafında son gördüğümüz yer, parkın kenarındaki ağaçların altıydı.

Sahibinden gelen bu harika kedi, her gün bizlere mutluluk ve sevgi kattı. Mırmır’ın bulunması bizim için çok önemli; onun geri dönmesi için sizlerden yardım bekliyoruz. Evimizdeki diğer hayvanlar da Mırmır’ın eksikliğini hissediyor, evin her köşesinde onun izlerini arıyorlar. Eğer Mırmır’ı görürseniz ya da onun hakkında herhangi bir bilgiye sahipseniz, lütfen bu bilgiyi bizimle paylaşın.

Mırmır’ın sahibinden aldığı sevgi ve ilgi, onun geri dönmesini daha da kıymetli kılıyor. Bizler de onun geri dönmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onun evdeki yeri ve sevgisi gerçekten çok büyük, bu yüzden kaybolmuş olmasının ardından tüm hayvan severlerin yardımlarını bekliyoruz.

Mırmır’ın güvenli bir şekilde eve dönmesi, bize çok büyük bir mutluluk getirecek ve evimizdeki boşluğu dolduracaktır. Onu tanıyan ve gören herkesin yardımını rica ediyoruz. Mırmır, sahibinden gördüğü sevgiyle her zaman özel bir yere sahip olacak ve onun geri dönmesi hepimizin en büyük dileği.
Ankara / Haymana / Durupınar Köyü
  • Ankara / Haymana / Durupınar Köyü
  • Hayvanlar alemi / Kayıp hayvanlar

  • Kayıp: 4 Yaşındaki Şirin ve Sevgi Dolu Kedi
  • İlan no#4556716
  • İlan tarihi 13 Ağustos 2024
 
  • #4556716
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kayıp hayvanlar
  3. Ankara
  4. Haymana
  5. Durupınar Köyü
  • Hatay depremde kayboldu beyaz muhabbet kuşu

    6 şubat 4.17 de hatay depremde kayboldu adı buluy beyaz muhabbet kuşu arkasında ...

  • Beyaz muhabbet kuşu ve mavi sarı muhabbet kuşu kayıp

    6 şubat 4:17 hatay depremde kayboldu hatay merkez beyaz, arkasında koyu mavi tüy ...

  • Muhabbet kuşu

    Yağmuş isimli muhabbet kuşumuz Adana Çukurova Toros mahallesindeki evimizden 08. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Cevap
Şikayet
Paylaş
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.